بحران تستسترون و پروژه مردانگی زدایی
یکی از فاجعه آمیزترین اتفاقی که متاسفانه در حال رخ دادن هست؛ بحران تستسترون و پروژه مردانگی زدایی است. این بحران یکی از جدی ترین بحران های جهانی می باشد و بسیار قابل توجه والدینی است که فرزند پسر دارند و خیلی مهم است که به این موضوع توجه کنند و آنرا جدی بگیرند.
فشارهای فیزیکی باعث می شود که هورمون اندروژن های آنها درست شکل بگیرد، بنابراین بسیار مهم است که تحت فشار های بدنی، فیزیکی و ورزشی قرار بگیرند که عرق کنند، تقلا کنند و زور بزنند، زیرا فقط با تقلای بدنی و تعرق شدید است که این هورمون ها به درستی تشکیل میشوند.
متاسفانه در بسیاری از مراجعینم؛ که پسران آنها در نوجوانی نامه هایی را به دوستانِ پسر خود نوشتند، وبه آنها بیان کردند که گرایش دارند و عاشق شده اند. همچنین نمونه های زیادی از این دسته نامه ها را والدین یافته اند و همراه خود به جلسات مشاوره آورده اند.
همچنین در دنیای امروز رسانه ها به شدت این موضوع را عادی سازی کرده اند و تمام تلاش آنها مردانگی زدایی از پسر بچه هاست؛ مواردی مانند نازا بودن، کیوت بودن و لوند بودن از این اوصاف مردانگی زدایی است. اما نکته مهم اینجاست که والدین ما نباید فرزندان پسر خود را همسو با این جریان تربیت کنند، بلکه مانند گذشته های دور؛ از بچگی بدن آنها را تحت فشار بگذارند، و حدالمقدور بیشترین وقت خود را با پدرشان سپری کنند تا مادرشان. همانند دوران قدیم که اجداد ایرانی ما زورخانه را افتتحاح کردند و پسر بچه ها همراه والدشان به زورخانه ها می رفتند، تابستان ها مجبور به کار می شدند و مدام در کوچه، بازی هفت سنگ و فوتبال می کردند. زیرا گذشتگان ما خوب می دانستند که ترشح تسترون و هورمون های مردانه وابسته به این زور زدن و چالش های بدنی این سنین است.
متاسفانه الان پسر بچه ها سنگین ترین چیزی که بر می دارند گوشی موبایل هست و اکثرشان در خانه مدام پیش مادر، خاله و رسانه های مجازی هستد. از طرفی رسانه ها تبلیغات زیادی را برای دخترونه بودن، کیوت بودن و ناناز بودن می کنند و پسر بچه ها را به آن سمت سوق می دهند که این موارد برای آنها یک فضیلت شده است.
همانطور که توصیف کردیم؛ والدین امروزی ناچار به آماده کردن خود برای مقابله با این جنگ رسانه ای هستند. از طرفی طبق اعلام رسمی بهداشت جهانی، تستسترون و اسپرم مردان کره زمین، از سال 2019 نصف شده است و این موضوع زنگ خطری جدی برای والدین خواهد بود تا فرزندان پسر خود را نجات دهند و نسبت به تربیت مردانه فرزندان خود؛ از کودکی اهتمام ورزند.
نویسنده : خانم دکتر فهیمه رضائی
دیدگاهتان را بنویسید