پادکست روانشناسی حال خوب_پادکست روانشناسی آرامش ، شخصیت و رابطه
پادکست روانشناسی شخصیت
در این بخش از سایت ، به شما پادکست های روانشناسی با موضوعات مختلف که آنها را به صورت رایگان می توانید در سایت گوش کنید، معرفی می کنیم. درواقع چکیده ای از مسائل، مفاهیم، روش ها و تکنیک های روانشناسی شخصیت، روانشناسی خانواده، فردی، روابط اجتماعی، والدین و فرزندپروری، روانشناسی رابطه، مشاوره ازدواج ، طلاق، اعتیاد، مسائل جنسی، طرحواره ها و تله های زندگی و سایر مشکلات روحی روانی را در این پادکست های روانشناسی تهیه کرده و به صورت صدا و تصویر در بخش های مختلف قرار داده ایم. این مسائلی بوده عزیزان از طریق سایت یا سایر شبکه های اجتماعی ما، مطرح کرده اند، گاه نتایج تحقیقات یا تجارب روانشناسی و روان درمانی ام و گاه نیز به صورت چکیده از مقالات و تحقیقات مهمی بوده که به روانشناسی شخصیت ، رابطه و غیره پرداخته است. پس در این مقاله با ما همراه باشید چراکه پادکست های روانشناسی ارائه شده بسیار بسیار رایج هستند و دلیل مراجعه ی بسیاری از مراجعین ما بوده است. از آنجا که دوران قرنطینه و گسترش فعالیت افراد در دنیای مجازی گسترده تر شد، علاوه بر اینکه تصمیم گرفتیم مشاوره های خود را به صورت آنلاین و تلفنی نیز برگزار کنیم، به تهیه پادکست های روانشناسی نیز پرداختیم. درواقع پاسخ مهم ترین و رایج ترین مسائل روانشناسی شما عزیزان را به صورت پادکست روانشناسی قرار داده تا بتوانید پاسخ آنها را دریافت کنید.
با پادکست های روانشناسی آرامش و حال خوب، ذهن آگاهی را در آغوش بگیرید
حتما ده ها بار در مورد ذهن آگاهی شنیده اید. ذهن آگاهی شامل آگاهی از لحظه حال است. گفتن این روش بسیار آسان به نظر می رسد، اما حقیقت این است که مبتنی بر ایده های بسیار پیچیده فلسفی و معنوی است. ذهن آگاهی حالتی است که به شما امکان می دهد به چیزهای زیادی از جمله آرامش، تمرکز، رهایی از ترس و اضطراب و … دست یابید. در واقع، با پیروی از یک متخصص روانشناس، ذهن آگاهی یکی از مطمئن ترین راه ها برای رسیدن به آرامش درونی است. این چیزی نیست که شما فقط آن را جذب کنید، بلکه چیزی است که باید برای رسیدن به آن تلاش کنید. ما شما را با چند ایده آشنا می کنیم:
- گذشته را در گذشته رها کنید. اجازه ندهید اشتباهات و تصمیمات گذشته شما بر حال شما تأثیر منفی بگذارد.
- به زندگی خود تعهد بدهید.
- زندگی خود را بر اساس چیزهایی هدایت کنید که بیشترین رضایت و رفاه را به شما می دهد.
- از اهمیت ارزش گذاری برای خود آگاه باشید.
- زندگی خود را با نظر دیگران مشروط نکنید.
در تمامی پادکستهای مطرح شده ما راهکارهایی را بیان کرده ایم که بتواند به ذهن آگاهی شما کمک کند و شما بتوانید با تسلط بیشتر بر مشکلات، آنها را بهتر بشناسید و بر آنها فائق آیید تا درنهایت به آرامش و حال خوب و احساس رضایت از زندگی دست یابید.
درمان خوب، مراجع محور است و اهداف خاصی برای درمان توسط شما و درمانگرتان تعیین می شود. در این میان همانطور که توضیح دادیم، پادکست های روانشناسی ، گاهی می توانند ادامه جلسات درمان باشند به صورت غیر حضوری که راهکارهایی را جهت مقابله با مسئله بیان می کند یا همچنان به فرد کمک می کند که در اصلاح رفتارهای خود از مسیر درمان و بهبود خارج نشود. بهمین دلیل در پادکستهای روانشناسی این صفحه ابعاد بسیار زیادی از علم روانشناسی را در نظر گرفته ایم تا بتوانیم موضوعات مختلفی را تحت پوشش قرار دهیم و افراد مختلف با مسائل و مشکلات مختلف بتوانند از این پادکستها که هم مسئله و اختلال، در آن مطرح شده هم راهکار حل و بهبود آن ، استفاده کنند.
پادکست روانشناسی 1، به ميزان رنجي كه در زندگي امون به جون مي خريم به خواسته هامون مي رسيم
پادکست روانشناسی2، فواید خنده درمانی
پادکست روانشناسی 3، آیا مصرف داروهای ضدافسردگی اعتیاد آور است
پادکست روانشناسی 4،عواقب وارد شدن در رابطه با افراد خودشیفته چیست
وارد رابطه شدن با افراد خودشیفته حتما و حتما مشکلات و آسیب های بسیاری را بدنبال خواهد داشت. در مطالب قبلی ، خدمتتان گفتیم که حتی ازدواج با افراد خودشیفته، کاملا منع می شود از نظر روانشناسی و افراد خودشیفته جرو افرادی هستند که چون تنها به دنبال رسیدن به اهداف و منافع خود هستند، خواه ناخواه طرف مقابل را آزار می دهند. با این پادکست روانشناسی به اهمیت موضوع پی خواهید برد.
پادکست روانشناسی 5، پرخوری احساسی یا پرخوری عصبی چیست و چگونه می توان با آن مقابله کرد
چه موقعی ما درگیر پرخوری احساسی یا عصبی می شویم علائم پرخوری عصبی چیست و چگونه خود را نمایان می کند؟ افرادی که از شدت اضطراب و استرس مدام به خوردن انواع خوراکی رو می آورند و حتی با اینکه احساس گرسنگی نمی کنند باز تمایل دارند که غذا یا خوراکی بخورند حتی با اینکه بعد از آن به شدت دچار عذاب وجدان می شوند باز هم هروقت که دچار اضطراب و استرس شوند به خوردن بدون احساس گرسنگی، ادامه می دهند. این بزرگترین نشانه اختلال خوردن است. در این پادکست روانشناسی 3 راه مطرح کردیم که بتوانید این احساس را در خود کنترل کنید
پادکست روانشناسی 6، باورهای غلط در مورد ازدواج
در این قسمت ازدواج سیندرلایی رو براتون توصیف کردیم و اینکه دختران زیادی هستند که احساس می کنند یا انتظار دارند که ازدواج سیندرلایی داشته باشند و هیچ نقش و مسئولیتی را در ازدواج نپذیرند تا در نهایت توسط یک شاهزاده رویایی انتخاب شوند و در زندگی مشترک نیز همه چیز روبه راه باشد بدون اینکه کوچکترین مسئله و مشکلی پیش بیاید. این افراد همچنین انتظار دارند که به تمام آرزوهایی که در دوران مجردی در سر پرورانده اند، در زندگی مشترک خواهند رسید و همسر آنها موظف است که تمام خواسته های آنها را برآورده کند تا آنها احساس خوشبختی کنند. اگر شما نیز از ازدواج همچین تصور فاجعه آمیزی دارید حتما به این پادکست روانشناسی گوش دهید و سعی کنید دید خود را نسبت به ازدواج باز کنید و هرگز و هرگز فکر نکنید ازدواج به سبک داستان ها و افسانه های قدیمی است بلکه ازدواج اقدامی پر از مسئولیت است که این مسئولیت کاملا به عهده هر دو نفر هست نه فقط یک نفر.
پادکست روانشناسی 7، چرا در رابطه مدام نگران این هستیم که طرف مقابل به ما خیانت کنه
در ازدواج باید منتظر هر اتفاقی باشیم. متاسفانه در زندگی زناشویی هیچ ضمانتی برای بقا و پایداری وجود ندارد. اما می توان با تلاش و آگاهی برای رسیدن به خوشبختی قدم برداشت. ما باید بپذیریم همانطور که در زندگی فردی نمی توانیم اتفاقات را تضمین کنیم یا از یک سری حوادث یا بلایا پیشگیری کنیم ، در ازدواج نیز باید قبول کنیم که هر اتفاقی ممکن است بیفتد حتی خیانت. اما این را هم باید بپذیریم که نقش ما در استمرار زندگی بسیار اهمیت دارد و ما می توانیم با ناآگاهانه رفتار کردن های خود زندگی زناشویی را به قهقرا بکشانیم درنهایت با گوش دادن به این پادکست روانشناسی رابطه، می آموزیم به جای اضطراب گرفتن و نگرانی یا چک کردن همسر و آزارد ادن خود و او، بهتر است روی خودمان و بینش و دانش خودمان ، روی عزت نفس خودمان در رابطه کار کنیم تا از هر اتفاق بدی مثل خیانت پیشگیری کنیم.
پادکست روانشناسی 8، آیا اگر کیفیت رابطه جنسی خوب نباشد، به طلاق و جدایی می انجامد
در این پادکست نتیجه یک تحقیقی رو بررسی کردیم که بیان می کند همانطور که ما به اکسیژن، آب و غذا برای زنده موندن بدنمون نیاز داریم، برای اینکه از نظر بهداشت روانی هم سلامت باشیم. باید نیازهایی مانند حق انتخاب، احساس کفایت و ارتباط با دیگران بعنوان 3 نیاز بسیار اساسی و روانی است که باید در فرد باشد تا بتواند از نظر روانشناختی سالم و سلامت باشد. از نظر این دو دانشمند پژوهشگر برای اینکه هر کدام از ما رضایت درونی و شادکامی در زندگی خود داشته باشیم مدام باید به این سه نوع نیاز در خودمون توجه کنیم و آنرا در خود ایجاد کنیم . اگر این 3 نیاز در ما برطرف نشود قطعا مسائلی چون اضطراب و افسردگی سراغمان خواهد آمد. ادامه ی این مطلب را که تفاوت بین نیاز و غریزه را بیان می کند را در این پادکست روانشناسی گوش کنید.
پادکست روانشناسی 9، آیا اختلاف سیاسی زوج، در زندگی زناشویی تاثیرگذار است
پادکست روانشناسی شخصیت10، نحوه مواجهه با آسیب های روحی
پادکست روانشناسی شخصیت 11، آسیب های افراد آزارگر کنترلگر
از ویژگی های بارز آزارگرهای بدبین این است که اطرافیانشان را مجاب می کنند که با آنها همیشه موافق باشند و هرگز به اوامر و دستورات و سرک کشیدن ها و دخالت کردن های آنان اعتراضی نکنند. شاید ما با شنیدن ویژگی کنترلگری، ذهنمان سریعا به سمت والدین کنترلگر روانه شود اما هستند افرادی که در محیط کار و اجتماع جزو افراد بدبین کنترلگر هستند و ویژگی هایی مثل زورگویی و آزارگری در انها به شدت وجود دارد. جهت آشنایی بیشتر با اینگونه افراد پادکست روانشناسی زیر را گوش کنید
پادکست روانشناسی رابطه12، پذیرفتن بیماری سخت همسر
در این پادکست روانشناسی مثالی زده ایم از همسری که به خاطر بیماری همسر خود به شدت آسیب دیده است و نمی تواند که خود را در ارتباط با این قضیه محکم و قوی نگه دارد و بهمین علت به مشروبات الکلی روی اورده. خب در این شرایط یک هسمر چه وظیفه ای دارد چگونه باید روحیه قوی داشته باشد و بتواند تکیه گاه و باعث آرامش همسر خود باشد تا اینکه به دنبال پناهگاهی مثل مشروبات الکلی برای خود باشد.
پادکست روانشناسی 13، درباره مسائلی که در دوران آشنایی باید مطرح شوند
همه ما بزرگسالان این را می دانیم که برای تشکیل خانواده و انتخاب همسر ، باید یک دوران آشنایی و یک دوران نامزدی را با دقت و آگاهی کامل پشت سر بگذاریم تا بتوانیم به شناخت کافی از طرف مقابل خود برسیم. البته ناگفته نماند که اهمیت و ضرورت مشاوره قبل از ازدواج همچنان محفوظ است و دانش و بینش هریک از ما هرقدر هم کامل شود بازهم قطعا نیاز به تایید از طرف یک مشاوره خانواده خواهیم داشت. اما در این پادکست روانشناسی جهت یک اطلاع کلی و بسیار منسجم خدمت شما توضیح دادیم که سوالات مهم و زمینه ای در مرحله شناخت و آشنایی هر زوج چیست
پادکست روانشناسی 14، آیا ترک کردن والدین کنترلگر نشانگر بلوغ فکری است
اگر با والدین کنترلگر خود فاصله بگیریم و یا آنها را ترک کنیم، اگر با آنها لجاجت کنیم و کارهایی که دوست ندارند را انجام دهیم ، یعنی بالغ شدیم؟ متاسفانه بسیاری از مراجعینم این تصور را دارند که وقتی هر کاری که پدر و مادرم بد می دانند مثل کشیدن سیگار را انجام می دهم پس من دیگر به بلوغ فکری رسیده ام و چون مستقل هم هستم و نیازی به آنها ندارم الان احساس می کنم یک فرد بالغم در این پادکست روانشناسی می فهمیم که این موارد اصلا نشان از بلوغ فکری ندارند…
پادکست روانشناسی رابطه 15 واکنش دفاعی
همه ما روزهای پیچیده ای داریم که باعث م ی شود کمتر با اطرافیان خود مهربان باشیم. با این حال، افرادی هستند که بدون توجه به موقعیت، همیشه برخورد با آنها و ارتباط با آنها دشوار است. به گفته روانشناسان، به احتمال زیاد این افراد در دوران کودکی تجارب ناخوشایند یا آسیب زا داشته اند و برای دفاع از خود یاد گرفته اند که به شیوه ای اشتباه رفتار کنند. مکانیسم دفاعی را چگونه بشناسیم آیا هر نوع دفاع از خود یک واکنش دفاعی محسوب می شود ؟ افرادی که واکنش دفاعی دارند چگونه رفتاری دارند؟ آیا واکنش های دفاعی از عدم مسئولیت پذیری نشات می گیرد؟
پادکست روانشناسی رابطه ای که برمبنای وابستگی است
این افراد همیشه رابطه ای برمبنای وابستگی تشکیل می دهند، رابطه ای که در آن هیچیک قدرت تفکیک مرزهای شخصی خود را ندارند:
- افرادی که مدام نقش قربانی به خود می گیرند تا از زیر بار مسئولیت ها در رابطه فرار کنند و مسئولیت ها را به دوش طرف مقابل بیدازند
- افرادی که مدام طرف مقابل را تحقیر و سرزنش می کنند
- افرادی که با مسئولیت پذیری های افراطی خود ، منتظر یک ناجی هستند تا آنها را نجات دهد
- افرادی که می خواهند پارتنر یا همسر خود را تغییر دهند و ویژگی های رفتاری آنها را درست کنند تا عشق و علاقه از آنها دریافت کنند
پادکست روانشناسی شخصیت در ارتباط با نرسیدن به اهداف
در این پادکست روانشناسی به یک سوال دوستمان پاسخ داده ایم که پرسیدن چرا وقتی یک هدفی داریم یا در یک رابطه ای هستیم نیمه مسیر آنهمه شوق و اشتیاق از میان می رود و ما دچار خستگی و ناامیدی می شویم ایا این از نظر روانشناسی عادی است؟
پاکست روانشناسی شخصیت با موضوع تبدیل غم به خشم، پس از از دست دادن عزیزان
فروبردن غم و سرکوب کردن آن، بزرگ ترین عامل برای تبدیل شدن به خشم است. یعنی افرادی که اجازه نمی دهند غم و رنجی که دارند تحمل می کنند تخلیه شود و بروز داده شود با سرکوب آن، از صمیمیت و عاطفه کم کم فاصله می گیرند و از لحاظ عاطفی سرد می شوند و درنهایت خشمی در وجود خود می پرورانند که آنها را بسیار آزرده خواهد کرد پس هنگام از دست دادن عزیزان خود وقتی با غم و رنج بسیار مواجه می شویم چه باید بکنیم؟
پادکست روانشناسی دلیل غلبه ی افکار منفی بر افکار مثبت
ذهن اکثر ما انسانها ، همیشه فرمان و تشخیص های افکار منفی را بهتر و زودتر می پذیرد. یعنی اگر موقعیتی پیش بیاید که بتوان در آن هم برداشت مثبت داشت هم منفی، ذهن ما افکار منفی را راحتتر قبول می کند. نظر روانشناسی درباره این موضوع چیست
چرا برخی افراد مدام خود را در اتفاقات اطرافشان مقصر می دانند
متاسفانه بزرگ ترین دلیل این خودخوری ها و خودسرزنش گری ها به دلیل این است که این افراد در کودکی به شدت از سمت والدین خود مورد سرزنش قرار گرفته و والدین با ناآگاهی خود در آنها به شدت احساس گناه ایجاد کرده اند طوریکه اینها در بزرگسالی تمام اتفاقات اطراف خود را از تقصیر و کوتاهی خود می بینند و مدام خود را محکوم می کنند اینها همان هایی هستند که در کودکی دائم خود را مسبب مشکلات والدین می دانسته و فکر می کرده اند که باغث و بانی مشکلات خانواده شان هستند چون فرزند بدی هستند و برای پدر و مادر دائم شر و خرابکاری به بار می آورند و همیشه باعث دردسر خانواده هستند و این حس در آنها باقی مانده و همچنان در بزرگسالی با این ویژگی دست و پنجه نرم می کنند.
پادکست روانشناسی خانواده در ارتباط با پدری که در کودکی خانواده خود را رها کرده
متاسفانه افراد زیادی را می بینم که با اینکه از لحاظ روحی و شخصیتی ، کاملا سلامت هستند، اما بسیار از خشمی که به خاطر ترک کردن والدین در زمان کودکیشان، رنج می برند و نمی دانند چه تصمیمی درست است اینکه به دیدن والدینی که باعث رنجش و آسیب آنها شده اند بروند یا نه؟
چگونه عادتهای خوب را در خود ایجاد کنیم
آیا شما به این نکته دقت کرده اید که به دست آوردن و نهادینه کردن هر عادت خوبی در شخصیتمان بغیر از اراده راسخ نیاز به یک سری مراحل اولیه دارد؟ در این پادکست از نظر روانشناسی بررسی کردیم که چگونه بتوانیم مثل افراد موفق عادات خود را آغاز و آنها را در رفتار خود حفظ کنیم تا جزوی از خصوصیات و ویزگی های شخصیتمان شود
پادکست روانشناسی رابطه ، نحوه برخورد با جنس مخالف در دیدار اول
در دیدار اول با جنس مخالف چگونه باید رفتار کنیم؟ به این سوال در پادکست زیر پاسخ داده ایم:
نقاط کور شخصیت افراد، نقاطی که فرد هرگز آنها را نمی بیند
در این پادکست روانشناسی درباره سوال برخی از مراجعینم توضیح داده ام که چرا بعد از اینکه وارد یک رابطه دوستی میشم دقیقا همان ایرادهایی که از طرف خانوادم مطرح میشد از طرف اون پسر یا دختر مطرح میشه ؟ آیا این واقعا ضعف رفتاریه من هست که موجب میشه همه از رفتارهام اینگونه برداشت کنن؟
پادکست روانشناسی رایگان در ارتباط با خانواده درمانی
مسائل و مشکلات خانواده امروزه بیش از پیش سلامت و بهداشت خانواده ها را تهدید می کند و البته مشکلات جدایی ، طلاق ، طلاق عاطفی، عدم همبستگی و مشکلات زن و شوهر بیش از پیش در خانواده ها متاسفانه رواج پیدا کرده است. اینکه بتوانیم در مواجهه با این مسائل با آگاهی و دانش سربلند بیرون بیایم دست خودمون هست و می تونیم طلاق و جداییی که آخرین راه هست رو انتخاب کنیم. وقتی شرایط مشاوره خانواده نداریم و در ارتباط با اون مشکلات و مسائل بسیاری در ذهن داریم، مقالات، کتابها و پادکست های روانشناسی بسیار مفید خواهند بود. ویدیوها و پادکست های بخش خانواده درمانی ، شما را با مشکلاتی که دارید مواجه می کند یا مشکلاتی که از انها خبر ندارید اما در زندگی شما وجود دارد نیز همینطور. همچنین می توانید با قرار دادن دیدگاه خود ، سوالات خود را از طریق هر بخش، از ما بپرسید
جدیدترین ویدیوهایی که تحت موضوعات مربوط به خانواده درمانی آماده کرده ایم با این عناوین می باشند:
- چگونه هسمر خود را بعد از خیانت ببخشیم
- چگونه بتوانیم نه بگوییم
- به چه نوع از اختلالات شخصیتی هرقدر خوبی کنیم باز موثر نخواهد بود
- چگونه بتوانیم کیفیت زندگی خود را بهبود ببخشیم
- و …
فاکتورهای سلامت روح و روان، عیب یابی و عیب جویی، انتخاب رابطه ی اشتباه و تکرار آنها، نشانه های بلوغ فکری، باورهای غلط روانکاوی، رضایت خوشبختی و احساس آرامش درونی، احساس بیقراری، عدم امنیت، خود سرزنشی، خودتنبیهی، ترس و فوبیا و اضطراب، ازدواج، انتخاب درست، میم های ضروری ازدواج، اختلالات شخصیت و مشکلات مربوط به روابط… از موضوعاتی هستند که می توانید پاسخ به آنها را به صورت ویدیو یا پادکست روانشناسی از قسمت زیر مشاهده کنید.
- پادکست های روانشناسی همسرداری و رابطه زناشویی
- پادکست های روانشناسی ازدواج و انتخاب همسر
- پادکست های روانشناسی طلاق و مشاوره طلاق
- پادکست های روانشناسی تله های زندگی
- پادکست های روانشناسی مشکلات روحی
پادکست روانشناسی در ارتباط با شخصیت کودک و نوجوان
اختلالات سلامت روان در کودکان به طور کلی به عنوان تاخیر یا اختلال در ایجاد تفکر ، رفتارها ، مهارت های اجتماعی یا تنظیم احساسات متناسب با سن تعریف می شود. این مشکلات برای کودکان ناراحت کننده است و توانایی آنها در عملکرد خوب در خانه ، مدرسه یا سایر موقعیت های اجتماعی را مختل می کند. درک اختلالات سلامت روان در کودکان دشوار است زیرا رشد طبیعی دوران کودکی، فرایندی است که شامل تغییر است. علاوه بر این، علائم یک اختلال، بسته به سن کودک ممکن است متفاوت باشد ، و کودکان ممکن است نتوانند در مورد احساس خود و یا نحوه رفتارشان توضیح دهند. اختلالات روانی می توانند در دوران کودکی شروع شوند. به عنوان مثال می توان به اختلالات اضطرابی ، اختلال نقص توجه/بیش فعالی (ADHD) ، اختلال طیف اوتیسم ، افسردگی و سایر اختلالات خلقی ، اختلالات خوردن و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) اشاره کرد. بدون درمان ، این شرایط بهداشت روانی می تواند مانع از دستیابی کامل کودکان به بالقوه خود شود. بسیاری از بزرگسالانی که به دنبال درمان سلامت روان هستند در مورد تاثیر اختلالات روانی در دوران کودکی خود فکر می کنند و آرزو می کنند که زودتر آنها شناسایی و برطرف شوند. از طرفی نگرانی در مورد انگ مرتبط با بیماری های روانی ، استفاده از داروها و هزینه درمان نیز ممکن است والدین را از مراقبت از کودکی که مشکوک به بیماری روانی است باز دارد. و یا حتی انها نخواهند که جهت مشاوره و کمک گرفتن از روانشناس کودک اقدام کنند بنابراین ، گوش دادن به پادکست های روانشناسی تربیت کودک، فرصت آشنا شدن با روش های درست رفتار با کودک، تشخیص انواع اختلالات رفتاری کودک و بیماری های روانی و … را برایشان فراهم خواهد کرد. همچنین اکثر موضوعاتی که ما به آنها پرداخته ایم، سوالت روانشناسی مشابه هم هست و جزو مشکلات رایج روانشناسی می باشد و درنتیجه ممکن است مشکلات والدین بسیاری ، جزو همین پادکست ها باشد.
درنهایت موضوعی که بسیار اهمیت دارد، بعد از تشخیص یا حتی تردید درباره ی رفتارهای کودک خود، حتما باید جهت درمان اقدام کنید . پس از مراجعه به یک روانشناس کودک، پرسیدن سوالات و ارائه اطلاعات ، مراقبت از فرزند شما آغاز می شود و صحبت با روانشناس، باعث ایجاد اعتماد می شود و منجر به دریافت نتایج بهتر . در اینجا چند سوال وجود دارد که می توانید هنگام ملاقات با روانشناس بپرسید:
- آیا از رویکردهای درمانی که توسط تحقیقات پشتیبانی می شود، استفاده می کنید؟
- آیا والدین را در درمان مشارکت می دهید؟ اگر بله، والدین چه کارهایی باید انجام دهند؟
- آیا بین جلسات "تکلیف خانه" وجود خواهد داشت؟
- پیشرفت چگونه ارزیابی می شود؟
- چقدر زود می توان انتظار داشت که شاهد پیشرفت باشیم؟
- درمان باید چقدر طول بکشد؟
- نیازی به دارو درمانی هست یا خیر
پادکست های مربوط به فرزند پروری
همانطور که گفته شد، در شرایط فعلی قرنطینه و اضطراب و ترس از ابتلا به کووید و درنتیجه امتناع از شرکت در جلسات مشاوره در زمینه فرزند پروری، کنسل شدن کلاس ها و دوره های آموزشی، در خانه ماندن کودکان و نوجوانان و عدم تعامل آنها با هم سن و سالان و در مقابل ارتباطات بیشتر و گسترده تر با خانواده، متاسفانه تعارضات و مسائل بین والدین و فرزندان نیز گسترش پیدا می کند و در صورتیکه به نشانه ها و علائم رفتاری فرزندان توجه نشود عواقب بسیار جدی ای در آینده شخصیت آنها را تهدید خواهد کرد. علاوه بر استفاده از پادکست های روانشناسی رایگان ما، شما می توانید از طریق ارسال نظر در سایت یا ایمیل یا ارسال پرسش با ما در ارتباط باشید. تربیت فرزند می تواند چالش برانگیز باشد. حتی در بهترین شرایط ، رفتارها و احساسات آنها می تواند مکرر و سریع تغییر کند. همه کودکان گاهی غمگین ، مضطرب ، تحریک پذیر یا پرخاشگر هستند ، یا گاهی اوقات نشستن آرام ، توجه یا تعامل با دیگران را با مشکل مواجه می کنند. در بیشتر موارد ، اینها فقط مراحل معمولی رشد هستند. با این حال ، چنین رفتارهایی ممکن است نشان دهنده مشکل جدی تری در برخی از کودکان باشد.
دیدگاهتان را بنویسید