احساس قربانی بودن چیست؟ افراد قربانی چه احساسی نسبت به خود دارند؟
احساس قربانی بودن چیست
فردی که احساس قربانی بودن می کند، دائم شکایت می کند، مسائل و مشکلات را که بسیار مهم می پندارد، باعث شده که احساس عدم موفقیت داشته و از تلاش برای بهبود شرایط بایستد. او همیشه در حال غصه خوردن است و اکثرا دیگران را باعث و بانی مشکلات خود می داند. قبلا در مطلب عزت نفس گفتیم افرادی که عزت نفس دارند مشکلات خود را می پذیرند و سعی می کنند خودشان مشکلاتشان را حل کنند. آنها هرگز چشم انتظار منجی نیستند و از دیگران توقع یاری ندارند. چون افرادی مثبت اندیش بوده که زندگی هدفمندی دارند. افرادی با احساس قربانی بودن، دقیقا برعکس این ویژگی ها را دارند پس نتیجه می گیریم که کمبود عزت نفس در افراد باعث ایجاد نقش قربانی در آنها می شود.
تفاوت نگاه آغازگرانه و نگاه افراد قربانی
دو فرد قربانی و آغازگر کاملا برعکس یکدیگرند. قربانی همچنان منتظر امداد های غیبی از آسمان و اطرافیان است و همیشه ملول و ناامید و درحال نالیدن از زمین و زمان و تمام لحظه ها و روزهای عمر است و فرد آغازگر هر مسئله ای را استارت یک تغییر و تحول می داند که با برطرف کردن آن هم زندگی اش را بهبود می بخشد هم به آرامش می رسد و هم احساس مفید بودن می کند و اعتماد به نفس بیشتری به دست می آورد. چون همانطور که می دانید اعتماد به نفس مهارتی آموختنی است که در طی زمان افراد آن را به دست می آورند و به کار می برند. برای توضیح بیشتر، افرادی که حل مسئله می کنند اعتماد به نفس بیشتری به دست می آورند چون قدرت حل مسئله داشته اند و از پس مراحل زندگی خودشان برآمده اند، آفریننده بوده اند یا چیزی را کسب کرده و به دست آورده اند و اینکه تسلیم مشکلات نشده اند.
احساس افراد قربانی
افراد قربانی هرگز احساس خوشبختی نمی کند. چون احساس خوشبختی منوط به داشتن آرامشی درونی است که افرادی که ذهنیت قربانی دارند هرگز این حس را تجربه نمی کنند. آنها مدام در دل و ذهن خود احساس آشوب و پریشانی می کنند طوریکه هرگز به آرامش نمی رسند. ویدیوی زیر برای شما مفید خواهد بود:
احساس بی قراری و نداشتن آرامش از نظر روانی چه تاثیری بر زندگی ما خواهد داشت
دیدگاهتان را بنویسید